30/8 Antipasti

Idag var jag och mamma en sväng på Frölunda torg. Jag behövde verkligen ett par nya jeans! Jag gick in på BikBok och blev fast i en timma tror jag. Jag köpte två transparenta toppar, en svart och en gammelrosa, en kort top, ett par jeans som satt perfekt! Jag har insett att dem enda jeansen som verkligen sitter bra på mig är BikBoks. Märkes jeans sitter så dåligt, tyvärr! Men trots detta köper man dom och de ligger bara i skåpet och tar plats.

Jeans: BikBok
Jacka: Tally Weil, (En ganska populär butik i Tyskland).
Väska: Min älskade Louis Vuitton som är en del av mitt liv, hehe (skämtar).
Solglasögon: D&G (gammal modell)


Antipasti
Jag var så himla sugen på antipasti idag! Så jag fixade ihop lite godsaker och vi satt hela söta familjen och hade trevligt!

Antipasti som vi åt på en restaurang i Castellnuovo, Italien:
 

Nu ska jag o mina syskon spela Robinssonspelet! SÅ beroendeframkallande!
Men just det innan dess kommer en liten nyhet: nu i veckan ska jag och älsklingen kanske kolla på ett hus. Han hittade det på en mäklarsida och det är verkligen jätte fint! Ganska stort, 5 rum..vad gör man med så många rum egentligen? Kanske kan ha flera walkin-closets då?


JA tack!


X


29/8 Jobb, Liseberg och saknad

JOBB.
Dagen började med ett 8 timmars pass. Det var lugnt på jobbet, himla skönt! 


Det här hade jag på mig idag:


T-shirt, TopShop
Jeans, BikBok
Converse


Liseberg.
Efter jobbet åkte jag mammsen, Ester och Shlerigaste Shler till Liseberg. Hur kul som helst, jag kände mig som en liten barnunge:)
Det blev inget långvarit besök eftersom att det började SPÖ regna! Så typiskt, vi tog det kloka beslutet att åka hem då...



Sötaste soulmate!

Saknad.
Jag saknar min älskling så mycket även om det inte var många dagar sen vi sågs. Det känns liksom i hjärtat. Men imorgon ska vi ses och det ser jag fram emot. Denna veckan är är en ganska full planerad vecka och mycket kul händer.

Nu ska jag slå en pling till Katta som är tillbaka från Barcelonaaaa! Vi har inte träffats sen i maj då jag var och hälsade på i Italien så jag har saknat henne mucho!

X

Promenad

Blunder ringde mig precis! Vi ska ut och powerwalka!!!
Första "träningen" för mig sen operationen. Känns härligt!

Jag glömde att visa er min nya Gucci väska!



Tyvärr så ville inte mina trötta ögon vara med på bilden! hehe.
(Och ursäkta den dåliga bilden, den är tagen med mobilkameran)

I LOVE IT!!

Blir skit snygg till en skit snygg klänning! Eller vad säger ni?

X


28/8 Jobb & Shopping

Tydligen så är jag retarded enligt min bror. Jag har mobilbloggat flera gånger och nu när jag kollade så såg jag att inläggen inte hade lagts upp. Blogg.se har tydligen bytt mottagarnummer!

Idag har jag jobbat och efter jobbet åkte jag in till stan, först hälsade jag på Bina som jobbade inne på Face. Efter det mötte jag upp min bror och vi tog en shopping runda. Jag hittade en del grejer, Bland annat en t-shirt från topshop, ett linne från  MQ och en svart stickad tröja från Gina Tricot.

Bilder från dagen:




Jag och bror köpte varsin donut. Yummy! 




Tshirten jag köpte på Topshop passar alldeles utmärkt till ett par korta jeans! Det är bara synd att sommaren är över... (innan den ens börjat liksom). :)

Jag har även hittat ett par rosa underbara stövlar:)




Love Them! Nu behöver jag bara lite regningt väder och det är nog inga problem!


X

Jamaica VS. Dominican Republic?

Vi har börjat kolla lite efter olika resemål för smekmånaden!
Vi är inne på Karibien / Caribbean cruise.Jag har fått två förslag från en resebyrå.
Det första är Jamaica och ett 4 stjärnigt hotell som heter Hotell Breezes Runaway Bay. Visst ser det fint ut. Men jag vet inte om Jamaica är riktigt rätt. Har någon varit där?

Det ser väldigt härligt ut i alla fall!

 





Sedan så har vi Dominikanska republiken!




Det är ett resemål jag alltid varit intresserad av! Hotellet heter Hotell VIK Arena Resort och är också 4-stjärnigt precis som det på Jamaica. Det här lockar mig hur mycket som helst. Det är ett all-inclusive hotell, vilket jag i vanliga fall inte skulle rekomendera andra att välja eftersom att jag tycker att man upptäcker staden och folket på ett annat sätt genom att röra sig mer i området. Med all-inclusive blir man "fast" på hotellet. Men eftersom att det är en smekmånad så vill jag ju faktist inget annat än att bara umgås med min MAN. Hotellet har ändå 5 restauranger att välja på med italienskt, karibiskt, dominikanskt, internationellt och massa andra mattraditoner. Den ena restaurangen ligger på stranden. Jag kommer ju SÅ vara där!

Men det bästa är att man kan hålla sin vigsel där! Jag har ALLTID drömt om att få gifta mig på en vacker strand. Vi kommer ju att vigas i våran kyrka, men enligt svensk lagstiftning så är vi ändå inte gifta. Det är lite svårt att förklara men jag tror det beror på att prästerna i våran kyrka inte är berättigade att hålla i en vigsel egentligen. Men i alla fall så är det en av mina största drömmar och tänk om den blir sann:) hehe


Mysigt!



Det är detta som kallas för ROMANCE va? ;)


25/8-10

Sitter och kollar på vänner nu. Dom är helt underbara! Det verkar så mysigt att bo sådär, med massa människor man älskar:)

Det känns som att jag börjar bli lite småförkyld:( Det enda positiva är att jag kan använda mina Hello kitty näsdukar som är köpta i Thailand. Hehe

 

Söta va?

Idag ska jag bara ta de lugnt. Jag ska försöka hitta någon bra film och se.
Kanske drar in till stan med "Wannabe", min syrras nya nickname, och tar en mysig fika.

X

23/8-10

Måndag igeeeeen!
Idag började dagen med ett trevligt besök hos tandläkaren. USCH säger jag bara. Jag blev torterad, det blödde som fan p g a att hon var så hårdhänt:(
Fick en stor utskällning. Jag måste sluta upp med att små äta godis alltså.
Jag fick en ny tid till nästa vecka, då ska jag laga en tand. Inget jag ser fram emot.

Sen åkte jag och Adnan till Computer city och Chili på Hisningen för dem hade utförsäljning. Men vi hitade ingeting. Allt var typ utplockat. Sedan åkte vi till Frölunda torg och åt kycklingsallad och yummy glass.

Imorgon ska vi kolla på en lägenhet! Så mysigt. <3
Det ska tydligen bli STORM imorgon. Härligt va?
Jag får väl drömma mig tillbaka till underbara Italien.



X

Gårdagen

Igår kom mina svärföräldrar hem från Tunisien.
Jag och älskling hade bestämt att vi skulle laga en välkommen-hem middag till dom!
Jag hade tänkt handla innan han kom för att hämta mig, men geeez louizzz va trött jag var. Vaknade inte föräns halv 11! Stressad som fan började jag platta mitt hår och fixa hundra andra grejer samtidigt.

Vi lagade ungstekt kyckling, med potatis, grillade grönsaker, ris och en italiensk sallad. Riset håll på att bli en katastrof eftersom att jag glömde salta + att det var första gången jag kokade ris liksom. Men jag räddade mig själv från att skämma ut mig genom att ta kycklingspadet och hälla det i riset. Det blev YUMMY! Stolt över mig själv...

Mina söta svärföräldrar var brownies:D och jag fick en as fin plånbok, parfym och en söt sol-magnet hihih.
Jag lägger upp bilder på det senare!

Nu ska jag mamma och Rutan kolla på Remember me! Hoppas den är bra!


X

I´m back!

Oj oj oj vilket långt blogg-uppehåll. Men nu är jag tillbaka! Jag har verkligen saknat bloggandet så nu kör jag igen!


¨
Det är mycket som hänt sedan jag bloggade senast. När var det ens? I april..?
Jag har FÖRLOVAT mig. Så jag har försökt att njuta så mycket som möjligt av tiden med min FÄSTMAN, hur underbart låter inte det? Nu är det bara att sätta igång och planera bröllopet som äger rum i juni nästa sommar:)

Annat busigt jag hittat på:
* Åkte till Italien. Rom, Florense, Siena och Pisa på fem dagar!
* Har jobbat ihjäl mig :(
* Opererats! Inget jag hade räknat med alltså. Men man kan inte kontrollera vad ödet har bestämt åt en. (Mår bra nu i vilket fall som helst)
* Shoppat (såklart)
* Planerat vår förlovningsfest (som vi hade 16e juli) Det blev så jäkla lyckat asså! Har aldrig haft det så kul på en fest och jag och min älskling såg helt perfekta ut!
* Umgåtts med alla nära och kära. Både familj och vänner.
* Missbrukat sushi
*Köpt rosa gummistövlar!<3

Ja, det är allt jag kommer på just nu iaf.

XoXo T


RSS 2.0