Tagliatelle a´ la Teo

Kom hem från jobbet för en stund sen... Jag coh Robin åkte och handlade först. Vi blev sugna på pasta så jag köpte tagliatelle, prosciutto , sprrais, förska champinjoner, spenat, rödlök, Findus tomat- och basilika-sås. Det blev en riktigt bra blanding.. Champinjonerna, löken och spenaten stekte jag tillsammans med lite olivolja, pressad vitlök, citron och starka kryddor. Tog knappt 15 minuter att laga detta. Kommer definitivt göra det igen..
I helgen va vi på lisse! jag hade så kul hahaha fick Robin att åka kanonen med mig hela 2 gånger!!!

I lördags va jag och min älskling på Sinclairs stekhouse. Dom har så sjukt god mat alltså!  ( jag hittar inte min usb sladd, så kan ej föra över bilder just nu).

Aja ikväll ska jag till Casinot haha . Får se om jag blir miljonär!


torsdag

Hej hej!

Denna veckan känner jag mig helt slut. Har inte gjort annat än o jobbat... men till helgen ska jag och älsklingen ut och äta och på söndagen ska vi titta på ett litet radhus som jag redan är kär i.. Det har verkligen stora möjligheter att byggas om...

Idag är det dags för samba igen, underbart! Längtar till nästa gång redan när lektionen tar slut. Förra gången hängde jag inte riktigt med i koreografin för jag missade 3 ggr innan. Men denna gången ska jag sätta den. 



Just nu sitter jag på jobbet och käkar en fett god räksallad... O guess what, jag tittar på gamla bilder ( vi tog hit våran gamla hemma-dator) fy va hemska vissa bilder är.. Men jag ska lägga upp några...





Jag hos en fotograf i Istanbul 2005

 

Världens vackraste syster<3



Von dutch kepsar va såååå inne en gång i tiden.. typ 2005...



Broshan o söt hund



Turkiet- Cesme, med mormor 2004



Theodora och sabrina..Hade allvarliga koncentrationssvårigheter i skolan..This is what we did...heeela dagarna tog vi bilder... Denna är nästan värd att lägga upp på FB också...

jepp detta hade jag att bjuda på  för idag...

Hörs

Så mycket...

som händer just nu..
Vi har fått ett STOOOORT problem. Vi hyrde ju lokal för bröllopet redan i maj! Alltså 6 månader sedan! I tisdags(tror jag att det var) fick vi veta, tack vare fotografen, att dom vi hyr lokalen av har hyrt ut den till någon annan! Ni anar inte hur mycket jag grääääät! Man blir ju faktist väldigt ledsen och arg!:( Vi har gått och planerat i 6 månader! Bokat catering, präst, sångare, lokal (trodde vi) köpt ringar med datumet ingraverat, beställt tårta..... Alla våra gäster vet att vi ska ha bröllopsfesten den 11 juni och nu bara... aa deras uthyrniningsansvarige har gjort ett misstag som han vägrar erkänna! Både jag och min fästman satt brevid pappa när han ringde tillbaka till honom för att ändra från 4e juni till 11e juni. Jag VET att vi sa 11 juni!
Detta är ju den viktigaste dagen i mitt liv och jag skulle aldrig kunna ta fel på det. För så fortf vi hörde att det var ledigt 11 juni så började vi boka allting. Jag pratade med deras uthyrningsansvarige som heter asmar, berättade hur det låg till men han vägrade erkänna att han gjort fel. Och han påstår att han inte kan göra något trots att vi har ingått ett muntligt avtal! Men ett mutligt avtal är lika värt som ett skriftligt. Nu sitter vi i skiten och föreningen vägrar samarbeta med oss. Tycker att vi har fått väldigt dåligt bemötande. Han påstod till och med att jag ljög!

Om vi inte var säkra på att det var den 11e skulle vi aldrig bokat catering och allt vad det är. Vi skulle inte beställt graverade ringar! Och jag skulle inte skicka reseförfrågningar för resor med avgång den 12juni 2011!
Ja, så nu sitter vi i skiten pga ASsyriska föreningen här i göteborg. Jag försöker hitta andra lokaler men det är inte lätt kan jag tala om för er.

I alla fall.. Det har inte bara varit dåliga veckor. Jag har även haft det trevligt...tack och lov..

Bland annat så har jag varit i norrköping hos min moster och träffat bäbisarna! Dom är för underbara!



Lille alexander vill att man ska bära honom hela tiden<3









Söta Angelina i sin fina Hello Kitty klänning som jag köpte åt henne<3




Alexander med sin bästa kusin och nya tjusiga mössa!


Jag och älsklingen var på en persisk restaurang häromdagen. Så mysigt hihi och maten smakade verkligen bra! Har aldrig ätit persisk mat förut. Det var verkligen YUMMY!



Igår var min älskling hemma hos oss. Vi lagade middag och hade det trevligt:)

Idag körde jag och mamma bäbis ester till flygplatsen. Hon ska på praktik i Tyskland i en hel månad! Hon har fått egen lägenhet betald av skolan. Eu- bidrar också med en del till detta. Tror dom kommer ha det riktigt kul! Men jag kommer sakna Rut sjukt mycket!

Snart ska jag mamma och pappa hem till adnan och mina svärföräldrar... Så jag tänkte faktist baka en liten kaka och ta med. Tror det blir kladdkaka. Något jag vet att jag är bra på..vill inte riskera att det blir dåligt:P hehe

Aja ..Vi hörs!

Btw. Adnan har fått en fin present av min mamma...
En rosa diskborste med texten: "Vägen till mitt hjärta" hahaha den tycker han nog om;)

RSS 2.0