Freeport och kungsmässan

Hej bloggen! Nu mår jag lite bättre!

Både jag och adnan har mått skit av det som hände.Jag som sagt älskar honom och tänker inte låta ngn mer såra honom.

Idag var han först på en jobbintervju som gick jätte bra men han tackade nej eftersom att det var ett tre månaders kontrakt och dom kunde inte lova honom mer jobb. Sedan åkte jag och han till freeport. Han köpte ett par skor och provade en kostym som var skit snygg, men byxorna va tyvärr för små. Sedan åkte vi vidare till Kungsmässan. Där shoppade han loss rejält på Dressman:D vi hittade en skit snygg kostym till honom, två skjortor, 10 slipsar (berättar mer strax..) två pikeer...ASså man fick köpa 10 st slipsar för 100 kr kan ni fatta eller!? haha så jävla sjukt:D Sedan var det bara en kvart kvar tills dom skulle stänga så vi sprang fort som fasen bort till H&M. Vi ville hinna titta lite där också. Där hittade min älskling en fin tröj/jacka och en piké. Jag hittade ett svart linne som jag tänkte ha till en hög pennkjol och en bikiiiiini som NÅGON tyckte om ganska mkt:P  På Lindex såg jag ett par as snygga jeans shorts men NÅGON tyckte att jag lika gärna kunde gå i trosor istället för att köpa dom:P haha min älskling är så gosig(K)

Bilder får jag lägga upp imorgon för de är på älsklings mobil.

Det var iaf en mycket trevlig dag! Tror det är första gången vi går runt så tillsammans och det var jätte mysigt! Jag dog när min älskling sa: när ska vi få gå runt så här och sedan åka hem tillsammans hihihihi saknar honom redan!

Gårdagen<3 och helgen

i Fredags så överraskade vi ju systruss med hawaii fest! på lördagen skulle jag egentligen jobba men det hade blivit fel i schemat (vilket jag inte är det minsta ledsen för) Så jag slapp det..Istället så åkte mami och jag för att storhandla sen träffade jag Binis finis bananis en stund.
På kvällen hade vi gäster. Underbara människor som jag tycker om:) Och igår fick jag sova ut ordentligt! SÅ himla skönt. Jag och pappa åkte till kiosken för att förbereda för morgondagen..Sedan var jag kvar en stund för att fixa iordning mina hundra kartonger som jag har samlat där med en miljon grejer som jag ska ha när jag flyttar.

Efter det åkte jag till min älskling! Hade inte träffat honom på fleeera dagar och ni fattar inte hur mkt jag hade saknat honom<3 Det fiinns verkligen inget bättre än att vara med honom, jag kan inte förklara känslan. Men det är helt underbart! Älslking: du är den absolut finaste som finns och jag ÄLSKAAAAAAAAR DIG!
Jag stanna iaf inte så länge för att mamma, jag och nora hade bestämmt att vi skulle åka till Freeport. När jag satt på vagnen så ringde jag dem men de sa att vi inte skulle åka så jag hoppade av vagnen och åkte tillbaka till mitt hjärta för att pussa på honom lite:$ hihih

Kom hem vid halv 8 och då ringde precis Nora, så vi gick över till Linda..Efter det åkte vi till Noras vän Robert en stund...Va hemma vid 11 och då var jag heeelt slut! Softade lite med madre och padre innan jag la mig för att sova...


Jag skulle inte ha något emot att vara här i några veckor med min älskling:D
Sjukt fint eller hur? Det är på Mauritius!


Senaste..(Älskling, Hawaii Party, Födelsedag...........)

Hellu bloggen! Fan va jag har varit sämst på att blogga det senaste. Men alltså jag har haft FULLT upp i mitt liv..
Jag gör en del av min utbildning på Röda Korsets regionkontor här i Göteborg och det är så jäkla skönt att vara hemma i sin hemstad åtminstone!

Jag och min pojkvän har också hunnit med en massa kul..Bland annat några restaurang besök..Kollat på en lägenhet som han har fått(men som han ska hyra ut ett tag), kollat på lite möbler osv osv..Vi har även bestämt att vi ska, håll i er nu, get married i början av next summer:D Fattar ni hur lycklig jag är eller? Det kommer ju bli så jävla underbart!

Här är lite bilder som sammanfattar den senaste tiden då jag svikit bloggen...


älskling och jag på Divan (sjukt god mat och sjukt DÅLIG service!)
Mamma och pappa överraskade mig (jag fyllde ju 22 i feb..) mkt mysigt sällskap!

Rudolf a.k.a Rut a.k.a Kungen fyllde arton och jag och bror(mest jag) ordnade en överraskningsfest med hawaii tema! Det blev så jävla lyckat! Va lite orolig för att det inte skulle bli så bra!  Här kommer lite pictures...


The kidnapping! Kungen: Jag vill inte..vart eeeee vi????? Vart ska jag gåååå???buhu<3Jag och min kusin (Rebook haha, Rebecka)


Min bror Robin och hans flickvän waikikikikiluluJagHahaha no comments....(Kungen och Emelie)


Jaaaa jag vet att jag är snyyyygg :$ hihippl
gangstasFödelsedagsbarnet


Jag är The Master of tårtor! Okej nu ska jag presentera mina tårtor...Först ha vi den blåa..Fin och god..Sen har vi den fula (bruna banantårtan) Den var GODAST! YUMMY! och den sista och finaste! Hawaii tårtan! Sjukt snygg, mindre god...


Här har vi sista bilden. The städerska! Jag fick springa runt som en galning hela kvällen och plocka efter småbarnen:P Men hade kul ändå:) Festfixare kanske skulle vara något för mig:)?

Nu är jag på väg hem.. Jag o Bina

276295eae07ac48078e4aad9d70467fd.png

Kolla varifrån!

Nu är jag på väg hem.. Jag o Bina har jobbat på NK kosmetik..jag är trött och vill bara hem och sova


På NK! Just nu är jag på jobbet..e

0-363baf017f0b8009ff2d225d94ff75e9.png

Kolla varifrån!

På NK! Just nu är jag på jobbet..eftersom att det är inventering så slutar jag inte föränns kl 10 ikväll..men vi hörs!


HEJ! Jag vet att det var hundra år

0-1f4f76d4d6beb91ca8f4c2e6baaffad2.png

Kolla varifrån!

HEJ! Jag vet att det var hundra år sedan jag bloggade, har haft fullt upp med praktiska saker och jobbiga tankar.. Från och med idag och 10 veckor framåt ska jag vara på Röda Korsets regionkontor och göra min vfu. Berättar mer sen! XoXo


RSS 2.0