Ny lag i Sverige?

Jag tycker att vi borde införa en ny lag i Sverige. Håll i er nu för jag har kommit på världens bästa grej! Jo, jag tycker att det borde vara lag på att alla som bor i Sverige måste åka utomlands (till solen, inga j*vla skidresor eller liknande) i minst 1 månad under vinterhalvåret. Och inte bara det, arbetsgivaren ska betala! hahaha Ok, nu måste jag berätta en till sak för er....Det kommer aldrig att hända.
Men drömma kan man;)

Jag drömmer mig tillbaka till underbara Italien!

Satt på ett fik i Castell Nuovo, Supermysigt!



Åkte till Castillon de la piscaya på västkusten...



Upptäckte den undebara staden Florens!



Chillaxade i Rom!


På playan.





Italien är det absolut vackraste och mest romatiska landet på den här jorden!
Jag och Adnan ska försöka åka till Italien nästa sommar, efter the honeymoon! <3


/Love


Nyårs outfit..?

Åh detta är så jobbigt! Jag kom precis på att det inte är så många dagar kvar på det här året! Jag har inte en aning om vilken klänning jag ska ha på mig...Och inte nog med detta så ska jag ju på dop 6 januari och jag är ju gudmor till lilla söta Angelina så då vill man ju också vara goodlooking liksom!
Jag har hittat en klänning på Asos men vet inte hur lång leveranstid dom har?





Vad tycks?
Tror faktiskt att jag ska beställa den..

Chineese Hairdo

Sitter och blädrar i en tidning jag köpte i Shanghai. Jag får inte ut mycket info av texten..Men en bild säger mer än 1000 ord, right?



Jag diggar den här frisyren som jag hittade i tidningen! Tror jag ska gå på jakt idag efter en svart rosett att ha i håret. Köpte en rosa i Kina, med lite strass på. Men det var snyggt med en helt svart, som på bilden:


Sweet huh?


/Love

"onödigheter"

I´m back from cinema! Filmen var helt sjukt rolig! Jag känner att jag bara måste se den igen! Älskar komedier!

När jag var i Kina köpte jag massa roliga och söta prylar (Pappa kallar det för "onödigheter"). Det fanns små butiker överallt och dem var till hälften fyllda med Hello Kitty prylar och resten var bara otroligt sött!

Hittade en massa cell-phone jewelery!


Lösögonfransar 2-3 kr/förpackning


Super söta linsburkar! Älskar hello kitty lins-burkarna!



Love/

Jag och älskling har precis varit och ätit...

dsc03855 (MMS)

Jag och älskling har precis varit och ätit nachotallrik och nu är vi på bion och ska se due date! Hörs senare!


Starvation!

Är så himla hungrig men vet inte vad jag skall äta! Sitter och fixar med massa olika grejer som jag borde gjort för länge sedan... Jag håller på med ett album till min moster och hennes man som gifte sig i november, ett album till min andra moster med bilder på tvillingarna och ett album till mig själv och adnan med bilder från förlovningen (snacka om att vara seg). Man tror inte att sådant tar tid men jag har suttit här i 2 timmar nu och jag har inte ens kommit halvvägs!
Jag får väl nöja mig med att titta på bilder (på mat), jag kanske blir mätt då...?





Yummy!
Japp det är bara att fortsätta jobba.....

Dör av värme...

..jag önskar att jag kunde säga så! Alltså seriöst det är helt sjukt kallt! Jag har på mig ett linne+ en stickad tröja+ en fleecejacka och ändå så fryser jag fortfarande!

Igår mådde jag inte alls bra hade värsta febern och höll på att dö av kyla då med...Men jag överlvde för jag är en stark människa! ;)
Va i en liten butik med svärmor för att hitta porslins figurer som man brukar ge bort som gåva efter dopet. (jag hållre på och planerar mina små söta tvilling-kusiners dop) Nu ska jag iväg till Panduro och köpa tyll+sidenband och sedan klippa ut "tyll-påsar" och knyta fast dom på porslinsfigurerna...Yeh...

Ikväll blir det mat+bio med älsklingen! Vi ska se due date, den verkar sjukt rolig! Kommer skratta som en gris (som vanligt) haha

love/

Bild-bomb!

Hej alla älskade (och alla oälskade också för den delen)!
Jag kan ju börja med att berätta att jag har gått upp typ 25 kg dom här dagarna! Härligt tycker jag! haha
Här kommer en fet bildbomb från julhelgen!

Såhär glad är jag när jag får titta på KALLE ANKA! hehe


Fina mini-granen (som jag och Adnan kommer att sno inom kort!) 


Jag är ju klart snyggast av oss alla! Och bäst också...det ser man ju...



OH NO! ester har blivit emo IGEN!




Kokar lite glögg




Av min älskling fick jag det fina halsbandet i vitguld<3 och av mina söta svärföräldrar fick jag örhängena! I like very much!


Av syrran fick jag b la detta:


Nu ska jag knappra i mig massa julstämmningspiller och  kolla på ngn film!

Love/


Världens underbaraste älskling!

God jul allihoppa!
Jag har haft den mysigaste julhelgen någonsin faktiskt! Har fått massa med fina presenter och ätit underbart god mat! Bilder är på väg!

Igår var jag, min älskling och några vänner på en assyrisk fest med en värdelös sångare (haha) Fuck honom, jag hade trevligt sällskap and that is all that matters! Det var verkligen fullproppat med folk! Min älskling gick upp på scenen, hade ingen aning om vad han skulle göra, och så tar han mikrofonen från sångaren och säger: Theodora jag älskar dig! Fatta att jag tuppa av! SÅÅÅÅÅÅÅ underbar är du älskling! Hhahaha jag vill inte tänka på hur röda mina kinder blev, jag såg säkert ut som en riktigt solmogen tomat som höll på att sprängas! Det är verkligen det gulligaste ngn gjort mot mig! <3








Nu sticker jag snart iväg till mina kusiner och kommer hem lite senare tonight!

Love/

julgranskulor och Chicken wrap!

I förigår var jag och bror och käka en fett god wrap på ett café vid järntorget! Nu kommer jag inte på vad stället heter men det var verkligen super gott!

Sedan skulle jag och mamma handla inför julen. På Åhlens hittade jag dessa supersöta julgrankulor:



Det var inte billigt! 600 spänn gick dessa på! haha men dom är ju så fina!


Dan före dan

Alla julkapparna är nu inslagna och ligger fint undergranen!


Ett av paketen som är till mig:


Från Ester- The awesomeness haha<3

Bröllops magasinet

Sitter här hemma med Bröllopsmagasinet i handen och söker efter tips! Älskar att läsa bröllopstidningar. Vissa ger hur bra tips som helst medans andra är alldeles värdelösa!
Hittar jag ngt värt att berätta om så skriver jag om det senare! Promise!




Då var det färdigblingat!

Igår blingade jag min dator (haha). Idag blev två miniräknare mina offer! Mina skills alltså! Helt amazing!
Här har vi resultaten:

Miniräknarna:



Och här har vi min dator:



liiiiite dåliga bilder men det får duga:)

Vi (familjen) va ute och åt middag på Ada´s som ligger på Hisingen, dem har super god plankstek och jag är så jädrans mätt! Imorgon har jag sovmorgon vilket är vääääldigt uppskattat! Har en del att göra innan jag åker till jobbet.
1. Måste köpa dom sista julkapparna (Vadå dom sista? Jag har inte köpt en enda...)
2. Måste hinna ta hand om mig själv! Ansikts- och hårmask finns på schemat!
4. Måla naglarna. Just nu ser dem ut som en naturkatastrof....
3. Har en del grejer att lämna lite här och var.
Ja det var allt jag kunde komma på nu.

DÅ VAR DET KLART.

20 december 2010. Detta är en historisk dag! (ok nu överdramatiserar jag lite men) jag har beställt min BRUDKLÄNNING! Kan knappt förstå det...Jag är super rädd för att jag ska ångra mig... Fast egentligen varför skulle jag det? Ända sedan i sommras (då jag började kolla på klänningar) har jag alltid kommit tillbaka till min drömklänning. Så på ett sätt känner jag att det är meningen att jag skall ha den. Och nu är den MIN! 
Jag har beställt klänningen från Sottero and Midgley på Remans här i Göteborg. Dom har verkligen varit hjälpsamma:) Har (sålänge jag kan minnas) alltid vetat att jag vill ha en Maggie klänning! Dom är alla så underbara och vackra!



Jag tänker inte avslöja vilken jag har beställt, det får bli en överraskning. Nu är det lite mindre än 6 månader kvar tills vi gifter oss hihi




Det har varit en skit tråkig lördags-kväll...

dsc02931 (MMS)

Jag kollade precis klart på filmen ''the town'', den va riktigt bra!Nu är det läggdagsför jag skall upp tidigt imorgon. Jag åker till Skövde för att träffa söta sara! O vi ska ha en spa dag! Så GÖTT!


Är på frölunda torg o försöker att hitta j...

dsc03835 (MMS)

Är på frölunda torg o försöker att hitta julklappar.. Hitills har jag inte hittat en enda.. Men jag har inte gett upp (än) haha


Inbjudningskort!

Innan vi åkte till Kina så hade jag inte räknat med att jag skulle komma hem med inbjudningskort till bröllopet...Jag hade beställt hem ett från kortdesign.se men jag tyckte att det var lite dyrt, det kostade 16 kr/st. Det skulle bli ganska dyrt eftersom att vi behöver ca 150 st...

En dag så åkte vi till en marknad som var väääääääääldigt rörig och allt var typ kaos! Men mitt i röran hittade vi (det var faktiskt pappa) inbjudningskorten! Och det fanns ganska många att välja mellan. Här är några av dem:


Kan ni gissa vilket det är jag har valt???? :)


Dem hade även massa "ge-bort askar" (vet inte vad dom heter haha)



Söta?


X


Bling!

Älskar "blingade" saker! I shanghai hittade jag en hel affär med blingade saker! Allt var blingat! tilloch med deras kassa!


Bling för datorn!


...blingade sminkborstar...



..Hello Kitty miniräknare...




...och iphone 4 skal! Jag vågade inte fråga efter priser eftersom att allt såg så dyrt ut, hehe.


Nu ska jag nog gå lägga mig, känner mig väldigt trött, trots att jag hade sovmorgon!

God night people!

Ge mig soool

Det är så äckligt kallt ute:( jag vill åka till solen! Jag är helt övertygad om att jag kommer halka hundra gånger denna vintern alltså!
Igår va jag och Camila o åt sushi på suuuuper sushi! very nice!
Och idag kommer katta över för vi ska se på Vampire diaries! Nu har vi 5 avnsitt kvar på första säsongen. Det brukar bara bli 3 avsnitt per gång eftersom katta är snåååål:P haha men ska försöka fjäska till mig alla 5 idag!



En solig dag på Nanjing road.


Btw mina läppar är helt fucked up bara för att det är så kallt ute:( Det gör sviiiinont! Speciellt när man äter en sallad som är dränkt i citron! (YUMMY!)

Jag älskar göteborg! Och nu, när man hitta...

dsc03814 (MMS)

Jag älskar göteborg! Och nu, när man hittar färgglada träd mitt i stan så kan man ju inte annat än att bli helt kär haha


How to apply eyeliner!

Här kommer lite bilder ur en kinesisk tidning som jag köpte med mig hem på hur man applicerar eyeliner.

Här visar dom hur man gör i 2 steg.



Här visar dom i 4 steg hur man skall göra.



Close up.



Jag kan inte leva utan eyeliner , haha,

Den allra bästa, enligt mig, är wet n´ wild som man köper i Ullared för typ 20 kr!
Har prova massa olika typ FACE Sthlm, Isadora bla bla bla. Men det är ingen som kan mäta sig med mig ulle bulle eyeliner!



Idag har jag mammsen och pappa varit på IKEA och ätit julbord. Det var verkligen hur gott som helst och jag är fortfarande mätt (trots att det gått flera timmar sedan vi åt).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det bed time. Imorgon bitti är det jobb som gäller som vanligt och sen ska jag möta upp Blunder. Hon ska hjälpa mig kolla på brudklänningar eftersom att jag velar så jädrans mycket. Asså jag trodde det skulle vara skit kul att titta på brudklänningar men jag får bara ångest! Jag är så rädd för att välja "fel". Jag vill inte ångra mig efter att jag beställt min klänning därför vill jag vara helt säker innnan jag beställer ngn. Men det börjar bli bråttom. Leveranstiderna är upp till 5-6 månader, helt sjukt enligt mig, men det är tydligen så det fungerar!

Good night gott folk

Foood!

Vet ni vad jag saknade som bara den när jag var i Kina? MAT! RIKTIG (GOD) mat! Det var något av en bristvara i Shanghai haha



Igår kväll var Nora och Linda här för vi hade tänkt kolla på The Town men ljudet fungerade inte:( så det fick bli att titta på Idol-finalen istället. Jag tycker inte om såna program, kollar ju knappt på tv lixom. Men med trevligt sällskap funkar allt;) hehe

Idag har jag varit ledig från jobbet och bara tagit det lugnt här hemma. har inte gått utanför dörren och tänker inte göra det heller.

Snart kommer Katta förbi och vi ska fortsätta kolla på Vampire diaries. Nu är det inte många avsnitt kvar av första säsongen. I just love it!

Nä nu ska jag och Rut baka lussebullar! Hög mysfaktor!


Massa kärlek/Teo

Har ni sett att det har kommit pepparkaks ...

dsc03798 (MMS)

Har ni sett att det har kommit pepparkaks rullar? Tror jag hoppar över dom denna gången.. Har varit o provat brudklänningar o stannade till på ica lite snabbt för att handla lite.


Snowman

Imorse när jag kom till bilen var den helt täck under all snö som fallit inatt! Det tog mig en bra stund att få bort snön och när jag var klar såg jag ut ungefär såhär:


Teo the snowWOMAN!

Anyways. Nu slutar jag snart på jobbet och ska träffa min fina vackra Shler för en sen lunch!!


Hugs and kisses

H&M

God morgon gott folk! Nu är det 3e dagen som jag vaknar upp kl 6 och är superpigg! Ska snart sticka iväg till jobbet. I vanliga fall  brukar jag gå upp 5 min innan jag åker, men jag har märkt att det är riktigt härligt att få göra sig iordning i lugn och ro! *lovely*

Tittade runt lite på H&Ms sida och hittade något snyggt. Men den var tyvärr slutsåld:(
Jag har inte lärt mig att tycka om byxdressar riktigt men den här var ju hur snygg som helst!


Slutsåld.

Super söta resväskor!

När jag var i Shanghai hittade jag en butik som sålde super söta resväskor!
Butiken ligger i närheten av Yuyuan basaren.


Visst är dom gulliga!?




Här har vi lite ryggsäckar!

Onsdag 8 december

Hej!
Både ïgår och idag vakna jag kl 6 och jag har verkligen varit pigg! Jag känner mig väldigt utvilad! Även om resan inte har varit den bästa så var det en välbehövd semester!
Här kommer några bilder från resan:



Jag på Nanjing road. Sista dagen och underbar sooool! Något jag inte kommer få se/känna på länge! Jag njöt av varje sekund i solen!


Shanghai world financial center världens 3e högsta byggnad!




Madame Tussauds har öppnat i Shanghai. Här gör dom lite reklam på Nanjing road (Peoples square)



Vi beställde en kyckling gryta. Vi fick bokstavligt talat hela kycklingen i grytan. Här ser ni en kyckling fot. Så jädrans äckligt. Det folket har verkligen inga gränser för vad dom kan stoppa i munnen.



Vi besökte Yuyuan trädgården. En 400 år gammal kinesisk trädgård. Det var väldigt fint:) Harmoniskt och lugnt (om man inte hade behövt trängas med 2000 andra turister hehe).



Här kommer sista bilden för idag. En super-kinesisk bild. Eller vad säger ni?

Nu ska jag laga mat! Vi hörs.


back in sweden

Nu är jag tillbaka hemma i Sverige igen! SKÖNT säger jag bara.
Allt som allt tog det oss 23 timmar att komma hem. Som tur var så var inte planet (första flyget till Bryssel) ens till hälften fullsatt så jag tog 4 platser och gjorde om det till en mysig säng! Sov i 8 underbara timmar och sen var det bara 5 h över. Då kollade jag på 2 bra filmer. den ena hette "street dance", i loved it! jag är helt galen i dansfilmer alltså!
Den andra hette "Cyrus". Den var helt ok.

Sen blev det byte i Bryssel och flygresan därifrån tog knappt 1,5 h. Korta flygresor gillas starkt.

trots snön och det kalla vädret är jag glad att jag är hemma! Jag har saknat min familj och min underbara fästman så sjukt mycket! Mamma och mina söta syskon har jag pratat med i telefon 2 ggr. Men min pojkvän har jag inte ens fått prata med:( Dumma kina. varför ska det vara så äckligt dyrt att ringa!?

Jag är verkligen helt slut. Men imorgon är det back to work som gäller. Så jag vill försöka hålla mig uppe några timmar till så jag sover gott ändå till imorgon bitti...

Imorgon ska jag försöka lägga upp lite bilder också!

Jag kan inte ens skriva ordentligt allt blir fel för att jag är så trött. Det tar typ en minut att skriva en mening haha.


see you later!

God morgon fran shanghai!

Idag vaknade vi tidigt (10.00) hehe vi ska sticka ivag och hamta upp pappas kostym, vara glasogon pa nanjing road och sedan ga pa lite sightseeing. Vi tankte aka hogst upp i Shanghai world financial center som aaar varldens tredje hogsta bygnad! nu har jag en liten kines bakom mig som vill ha datorn sa jag maste kind of flytta pa mig:)


Hors ikvall! btw...25 grader idag ocksa:D

Promenerat hela dagen!

Sen kl 20 i 12 idag har vi gatt nonstop (30 min paus pa donken). Vi har promenerat pa the Bund och det har varit riktigt soligt idag. vi har haft ca 25 grader och sol! Wunderbar! Vi hade tankt aka till Shanghai Aquarium men det kosta 170 kr p.p och jag tycker det ar alldeles for dyrt! sa vi softade i en kinesisk park och sedan fortsatte vi mot nanjinglu (peoples square) dar alla skriker efter dig som galningar: Yes watch bag yes watch clock yes yes! Och bag uttalas foljande: BAGAAA! haha sa sota!Vi har aven varit hos en optiker och bestallt varsitt par glasogon for en mycket billigare peng an i sverige...efter det (istallet for att ta taxi hem sa gick vi i ca 1 tim:) man kanner sig duktig alltsa!

jag tankte aven gora nagelforlangning imorgon och sedan ga pa massage! Ska bli gott! Nu ska jag ga upp pa rummet och vila lite och sen  far vi se vad som hander...


Xoxo

1 december -Shanghai


detta inlagget skrev jag igar men det publicerades visst inte. jag rakade gora ngt med datorn sa den borjade skriva kinesiska tecken..Och det var valdigt svart for mig att forsta dem haha! Men har kommer inlagget fran gardagen:


 
Imorse vaknade vi riktigt sent! Kl 11 steg vi upp och åt lite frukt. Sedan tog vi en taxi och åkte till yuyuan trädgården som är en 400 år gammal trädgård. Det var väldigt kinesiskt, väldigt fint!

Efter det gick vi runt på basaren som ligger precis bredvik. Kaos säger jag bara men skit kul! Jag älskar sånt men det är inte riktigt pappas grej hehe.
 Anyways vi shoppade som galningar (som vanligt) och sedan tog vi en promenix (med alla TUNGA kassarna) genom stan. Pappa kopte sig ett par snygga jeans.Han har letat efter ett par anda sedan vi kom hit.

Efter det tog vi en taxi hem. Kl var bara halv 8 nar vi var tillbaka pa hotellet sa vi bestamde oss for att ha till poolen. Hotellet har ett eget fitness center med pool, gym och bastu. Valdigt nice faktist. Eftersom att jag inte har tagit med mig en plattang sa var jag tvungen att ga till en frisorsalong har pa gatan. Dom forstod mig fel, Jag bad att fa lana deras fon + plattang for 15 yuan, men han fonade och plattade mitt har for det priset haha jag hade tankt gora det sjalv. men det var harligt att ngn annan gjorde det.





RSS 2.0